Peter Joseph: InterReflections, Trailer (Extended)

InterReflections je experimentální celovečerní filmový příběh Petera Josepha smíšeného žánru, adaptovaný podle jeho knihy Hnutí za nová lidská práva.

Jedná se o první film z trilogie o fiktivní globální revoluci. Děj se odehrává ve třech časových rovinách, kde hlavní linie je spojena s příběhem Concordie – původem haktivistické organizace složené z vysoce postavených vojenských přeběhlíků z celého světa. V polovině 21. století se snaží zastavit další destabilizaci světa pomocí strategického přesunu technologického zaměření od “zbraní” na “živobytí”. V průběhu tří filmů – zatímco je zdůrazněn společenský potenciál reálného světa a jeho problémy, které máme, nebo nastupují, aby se postupem času rozvinuly – se diváci vydají na cestu celosvětové intelektuální transformace.

Chcete-li pokračovat v podpoře tohoto projektu, můžete přispět ke stávající kampani na IndieGogo zde:
https://www.indiegogo.com/projects/in

Také si můžete předobjednat knihu, z jejíž sociální teorie vychází tato filmová trilogie:
https://www.amazon.com/New-Human-Righ-Movement

Otázka: Proč trvá výroba tohoto filmu tak dlouho?

Technické požadavky na tuto výrobu jsou rozsáhlé. Chcete-li pracovat v rámci stávajícího rozpočtu, pak mohou být pracovní síly využívány pouze jako doposud. I když dobrovolníci pomáhají, tento druh práce vyžaduje plný úvazek. To znamená, že málo lidí dělá práci mnoha, a proto je tento proces pomalejší, než by byl s tradičním filmovým a postprodukčním štábem. Tento typ filmu by s tradičním přístupem stál miliony dolarů. Film je vyroben s rozpočtem ve velmi nízkém šestimístném řádu a to znamená ztrátu času. Doufám, že lidé, kteří podpořili tuto práci budou trpěliví a samozřejmě jakákoliv další finanční podpora jistě pomůže.