Peter Joseph: Zeitgeist Addendum (Český dabing)

Duch doby: Dodatek (Zeitgeist: Addendum) je druhým dokumentem série Zeitgeist poskytující kritický náhled na společnost dnešní doby a odhalující zásadní příčiny společenské korupce, s obsahem reálného návrhu řešení nezaloženém na konvenční politice, morálce, zákonech ani jiných zažívaných a zároveň zcela mylných představách o životě společnosti, nýbrž na moderním, nepověrčivém chápání toho, co jsme a jak konkrétně souvisíme s přírodou, jejíž jsme neoddělitelnou součástí.

Dokument propaguje a podporuje nový, konstruktivní socio-ekonomický systém aktualizovaný na úroveň současného poznání, ve kterém sehrává výraznou roli celoživotní práce sociálního inženýra, architekta, futurologa a vědce Jacque Fresca a Projektu Venus. Socio-ekonomický systém nazvaný Ekonomika založená na zdrojích nebo Ekonomika založená na přírodních zákonech / zdrojích jakožto systém podporující na planetě Zemi vzdělání, etiku, hojnost a svobodu pro všechny bez rozdílu.

Dokument Duch doby: Dodatek (Zeitgeist: Addendum) Vám přinášíme s profesionálním českým dabingem vytvořeným dabingovými společnostmi Bär a Budíkov za osobní účasti členů Hnutí Zeitgeist Česká republika Martina Böhma a Michala Mausera při jeho tvorbě.

Hnutí Zeitgeist Česká republika, respektive iniciativa ETIQ.CZ, z.s., uplatňuje k této naší dabingové stopě tzv. copyleftovou licenci CC-BY-SA 4.0, což ve stručnosti znamená, že daný dabing můžete libovolně stahovat, sdílet a šířit s povinností pouze uvedení jejího autora, kterým je zmíněná iniciativa ETIQ.CZ, z.s.

0 0 vote
Article Rating
Odebírat
Upozornit na
guest
1 Komentář
nejstarší
nejnovější nejvíce hlasů
Inline Feedbacks
View all comments
Miloslav Dědek
Miloslav Dědek
5 roky před

V dokumentu oceňuji následující konstatování: Všechny přírodní systémy vznikly vývojem a všechny představy o realitě se budou neustále vyvíjet, měnit a mizet. Musíme též pochopit, že všechny společenské systémy jsou ve skutečnosti vymyšlené oblasti pouze za účelem konverzace, protože v přírodě neexistuje něco jako nezávislost. Celá příroda je sjednocený systém vzájemně souvisejících proměnných, kde každá je příčinou i reakcí, existující pouze jako jeden celek.
V dokumentu je důkladně a věcně správně popsán současný stav vývoje mocensko-politického uspořádání lidstva, ale jeho další vývoj je pouze poměrně neurčitě naznačen.
Současně existující globální finanční systém respektuje celý svět, přičemž tento systém v podstatě slouží především těm lidem, kteří mají největší majetky, tj. tzv. “lidem velkých peněz”, kterým umožňuje v privilegovaném postavení vládnout světu a v neomezené míře využívat vše, co svět poskytuje. Lidé velkých peněz podporují existenci společenské vědy zvané “ekonomie” přesto anebo právě proto, že celá ekonomie je jen uměle nafouknutá bublina. Je nafouknutá pomocí velkého množství nesmyslných výrazů, které v konečném důsledku jsou jen prázdnými pojmy. Nic neznamenají, nic nevyjadřují, nic neřeší. Je to jen o jednom, jak zakrýt krádež za bílého dne. K tomu je možné dodat, že ekonomie je věda založená na dogmatických premisách vycházejících z předpokladu, že lidi jsou většinově ve své podstatě bezohlední sobci, kteří se sdružují ve společenstvích, v nichž platí zákony džungle. V současném zastaralém a nefunkčním pojetí ekonomie prognózují ekonomové budoucnost podobně jako meteorologové počasí. Současné pojetí stávající vědy “ekonomie” je odsouzeno k zániku.
V současnosti si už stále více lidí uvědomuje, že stávající mocensko-politické uspořádání světa je totálně nespravedlivé. Dnes už je zcela zřejmé, že je třeba pokud možno urychlit vývoj mocensko-politického uspořádání světa. Jednu možnost řešení uvedeného globálního problému popisuje
OTEVŘENÝ DOPIS POLITICKÝM STRANÁM VE VŠECH STÁTECH SVĚTA – http://miloslav7.blogspot.com/2018/04/otevreny-dopis-politickym-stranam-ve.html V případě, že se vám jeví v dopisu popisovaný politický vývoj lidstva nereálný, potom vám doporučuji seznámit se s TEORIÍ VŠEVÝVOJE – http://miloslav7.blogspot.com/2014/01/teorie-vsevyvoje.html což je v podstatě univerzální návod na kreativní řešení libovolně zvoleného problému.
Otevřený dopis politickým stranám ve všech státech světa jsem poslal politickým stranám a hnutím v ČR. Reakce KSČM na tento otevřený dopis je uvedena v článku: ODPOVĚĎ KSČM NA OTEVŘENÝ DOPIS POLITICKÝM STRANÁM VE VŠECH STÁTECH SVĚTA – http://miloslav7.blogspot.com/2018/08/odpoved-kscm-na-otevreny-dopis.html
Politickým stranám a sdělovacím prostředkům ve světe jsem zatím zmíněný otevřený dopis neposílal. Moje znalost cizích jazyků je nedostatečná. Hledám spolupracovníky, kteří mi pomohou s psaním, překladem a posíláním dopisů. Konkrétně u zmíněného otevřeného dopisu je má představa o spolupráci následující: Spolupracovník přepíše “Otevřený dopis politickým stranám ve všech státech světa”. Dopis přepíše tak, aby byl v souladu i s jeho názorem. Předtím než začne dopis překládat mně dopis pošle. Dohodneme se na jeho definitivním znění tak abychom ho mohli oba podepsat. Můj mejl: m.dedek123@seznam.cz